Blog

Osvojte si správné rituály!

22 března, 2024

Slunce, chlad, moře, znečištění, barvení, nošení klobouku nebo helmy… Tyto faktory mohou ovlivnit zdraví vašich vlasů. Abyste se o ně starali a měli krásné vlasy, Arkopharma s vámi sdílí všechna svá tajemství.

šipka

Lepší pochopení vašich vlasů

22 března, 2024

Naše vlasy se neustále obnovují, průměrný životní cyklus člověka je 3 roky. U žen je tento cyklus delší a pohybuje se mezi 4 a 5 lety. V tomto období neúprosně roste každý vlas. Když zemře, je okamžitě nahrazen jiným. Mrtvé vlasy ale nevypadnou hned; čeká další 2 až 3 měsíce, než bude trvale vyloučen z vlasového folikulu.

šipka

9 mylných představ o potravinových doplňcích

22 března, 2024

Vše závisí na přísadě. Pokud některé aktivní složky, jako je živočišné uhlí nebo probiotika, musí být užívány nalačno nebo mimo jídlo, vitamíny potřebují mastné kyseliny pro lepší asimilaci. 

šipka

Lépe porozumět vypadávání vlasů, abyste s tím mohli lépe bojovat

21 března, 2024

K vypadávání vlasů dochází běžně, ale problém se objevuje ve chvíli, když jich vypadává abnormálně velké množství. Může docházet k dočasnému nebo trvalému vypadávání, může být lokalizované v určitých oblastech nebo může být rozptýlené. Androgenní alopecie, známá také jako „mužská plešatost“, je nejčastější formou. Tento typ vypadávání vlasů je nutné odhalit co nejdříve a zjistit jeho příčinu, aby bylo možné rychle přijmout vhodná opatření.

šipka

Přirozenost pro vaše vlasy

21 března, 2024

Slunce, chlad, moře, znečištění, barvení, nošení klobouku nebo helmy… Tyto faktory mohou ovlivnit zdraví vašich vlasů. Nastal čas nabídnout jim koktejl „vitality“, který jim pomůže znovu získat zářivost a objem.

šipka

Vyberte si ten správný vlasový doplněk stravy pro posílení a zahuštění vlasů

21 března, 2024

Naše vlasy jsou neustále vystaveny různým útokům. K jejich oslabení navíc mohou přispět určité zvyky, jako je používání šamponu nebo sušení při příliš vysoké teplotě. Některé doplňky vám však mohou pomoci ke zpevnění nebo zhuštění vlasů v závislosti na problému, kterému čelíte. Chcete vrátit vitalitu a lesk matným a suchým vlasům nebo získat objem?

šipka

Vypadávání vlasů u žen

21 března, 2024

Vypadávání vlasů u žen může mít několik forem: částečné nebo celkové, trvalé nebo dočasné, rozptýlené nebo lokalizované na určité oblasti pokožky hlavy. Nejběžnější formou je androgenní alopecie, nazývaná také plešatost.

šipka

Certifikované
produkty

Náš závazek
k biodiverzitě

40 let francouzského
know-how

vyrobeno
ve francii

© 2024 Liftea a.s. | Počernická 272/96, 108 03 Praha 10